Reacties - Jeremy Brewster

Reacties

Heb je me zien en horen spelen? Ik zou het leuk vinden om van jou te horen wat je er van vond. Maak me blij en laat hier een berichtje achter!

4 Comments on “Reacties”

 1. Jeremy heeft op onze bruiloft gespeeld tijdens de dienst, geweldig! Lital is Israëlisch en Jeremy zong zelfs een aantal liederen in het Hebreeuws!
  10/10

 2. Hoi Jeremy,

  Dank dank dank hoe extra bijzonder jij zaterdag voor ons hebt gemaakt. De mooie sfeer in het kerkje, het fijne ontspannen geluid in de tuin en dan natuúrlijk ‘Diamant’. Die zal me voor altijd weer eventjes in Wilhelminaoord laten zijn, wauw..

  Vàst nog wel tot ziens, want dit klinkt naar meer.

  Carolien en Anton

 3. Jeremy heeft met zijn prachtige stem het groot kinderboekenfeest van Lemniscaat opgeluisterd! Echt zo leuk om te zien hoe hij gemakkelijk improviseerde en zelfs de allerkleinsten wist te boeien! Dankjewel Jeremy!
  Marijke

 4. Good old Jeremy heeft op onze bruiloft gespeeld. Dit was echt precies wat we zochten! Hij speelt veel verschillende muziekstijlen en stemt dit goed af op het publiek. Soms op de achtergrond, en soms zeker ook volle bak! Ik hoorde van verschillende gasten dat ze de muziek erg gaaf vonden. Wij waren erg tevreden! Dikke duim omhoog Jeremy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *